Проект Вікторії Салогуб "Історії успіху"



«Історії успіху КДПУ ім. В. Винниченка» – другий сезон проекту Вікторії Салогуб «Історії успішних», реалізований в межах дипломної роботи (її Вікторія з успіхом захистила 18 червня 2015 року). 


Мені пощастило керувати бакалаврської роботи Вікторії Салогуб, яка втілила в життя давно омріяний проект "Історії успішних випускників кафедри видавничої справи та редагування". Через рік, завдяки амбіційним планам та підтримці ректорату і студентському профспілковому комітету, команди професіоналів на чолі з режисером Оленою Демчак вдало реалізувався проект «Історії успіху КДПУ ім. В. Винниченка».

«Історії успіху» – це конденсат досвіду випускників КДПУ ім. В. Винниченка з різних факультетів. 

Відеосюжети «Історії успіху КДПУ ім. В. Винниченка» розповідають про успіх і натхнення, пошуки і навчання, злети і падіння, мрії і визнання.

Героями проекту стали яскраві особистості – перекладачі, спортсмени, співаки, редактори та журналісти, науковці. Крім того, що всі вони випускники нашого університету різних років, їх об’єднує професіоналізм, бажання розвиватися та вдосконалюватися,  відданість своїм мріям.

Мотиваційні меседжі героїв проекту «Історії успіху» адресовані абітурієнтам  та студентській молоді, викладачам (так важливо бачити результати своєї роботи).

Кожна історія випускника – це реальний приклад наполегливої праці, яка дає якісні професійні та особистісні результати. Досвід героїв проекту надихатиме на звершення тих, хто обере навчання у вузі європейського рівня якості.

1. Тетяна Яковенко – солістка академічного театру музики, пісні і танцю "Зоряни".  Навчалася на мистецькому факультеті КДПУ ім. В. Винниченка. Зараз має стабільну роботу, яка приносить їй не тільки задоволення, а й достойну зарплату. У межах своєї професійної діяльності відвідала Чехію, Польщу, Іспанію, Болгарію, Грецію, Бельгію, Італію, США. 

Дізнайся про перші кроки в професії, невдачі та перемоги нашої героїні. Дивись і памятай, що твоя історія успіху може бути наступною!

2. Інтелектуал, спортсмен і перекладач – Сергій Стець, випускник факультету іноземних мов КДПУ ім. В. Винниченка. Юнак, який знає, що хоче від життя. Співпрацює із одним з найбільших перекладацьких бюро України "Профпереклад", із американською компанією Language Office, також паралельно здобуває другу вищу освіту в КНТУ ім. Тараса Шевченка. І це далеко не весь перелік занять Сергія. Озвучував фільми, стрибав з парашутом, займався дайвінгом і зараз планує спробувати банджі-джампінг.

 Історія успіху Сергія Стеця черговий раз доводить, що варто підкорювати нові вершини!

3. Розумні, талановиті, сучасні, амбіційні, інноваційні, завжди в темі про всі новини області, регіону, країни та світу. Випробовують себе в різних сферах діяльності – журналістики, видавничого бізнесу, реклами та науки.

Подорожують, займаються спортом, паралельно працюють. І ви запитаєте – хто це!?!  Звісно – це наші випускники факультету філології та журналістики (спеціальність «Видавничої справи та редагування»). Ми завітали на зустріч кафедри з випускниками та познайомилися з успішними журналістами, стрімерами, телеведучими, фотографами, блогерами,  редакторами, хенд-мейд майстрами, науковцями особисто. Запрошуємо вас на видавничі посиденьки!

4. Турист, спортсмен, фотограф, викладач природничо-географічного факультету. Людина, яка не любить пливти за течією, і постійно кидає виклик життю – Андрій Домаранський та його історія успіху.

Андрій Домаранськийвипускник природничо-географічного факультету, який пройшов шлях від студента до серйозного науковця та викладача, невтомний мандрівник і дослідник, якому підкоряються гори, річки та ліси.

5. Спорт і успіх – це результат наполегливої праці, дисципліни і високих вимог до себе. Історія успіху Сергія Лавриненка, випускника факультету фізичного виховання доводить, що професіоналізм та відданість улюбленій справі допомагають досягати найвищих вершин. Сергія Лавриненка кіровоградці знають як талановитого і результативного в. о. головного тренера ФК «Зірка».


Вікторія Салогуб, Олена Демчак та Ірина Ткаченко  з проектом «Історії успіху КДПУ ім. В. Винниченка»у гостях "Ранкової кави".



 To be continued...








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Час говорити про Форум видавців

Дитячі детективи в текстах та екранізаціях

Інструменти web-publishing для просування ідей та створення блогів