Другий SCHOOL MEDIA FEST-2017

Другий SCHOOL MEDIA FEST-2017, що відбувся 20 квітня за підтримки Британської ради в рамках програми "Активні громадяни" у партнерстві з Прес-клубом реформ, зібрав цього року більше 70 учасників - учнів з міста Кропивницький та Кіровоградщини. SCHOOL MEDIA FEST-2017 - освітній фестивальний майданчик з журналістики для учнів міста та області, який включає тренінгову програму за участю кропивницьких журналістів та завершується нагородженням учасників конкурсу "Шкільна журналістика"
Переможці та номінанти конкурсу отримали подарунки від партнерів конкурсу. Серед партнерів SCHOOL MEDIA FEST був і суспільно-політичний аналітичний журнал «Persona». Переможці кожної номінації отримали комплект журналів.
«На медіа-фест ми запросили абсолютно всіх учасників конкурсу, незалежно від того переміг він у номінації чи ні. Вони всі вже переможці, адже вони отримали величезний досвід і чудові подарунки від наших партнерів.  Хочу подякувати партнерам і журналу «Persona» за підтримку і за приклад якісної журналістики. Для нашого міста – це рідкість. Але те, що цей журнал встановлює в місті певний стандарт – це великий плюс і орієнтир для юних журналістів», – зазначила організатор фесту Ірина Ткаченко.

 Мета фесту – створити можливість для учнівської молоді побачити професію журналіста з середини, випробувати себе у конкурсних програмах Фесту, які стартували на початку березня 2017 року, а саме:
•Конкурс «Шкільна журналістика», який відбувається всьоме.
•Конкурс лонгрідів «Media Open Space».
SCHOOL MEDIA FEST-2017 - освітній фестивальний майданчик з журналістики для учнів міста та області, який цього року включав тренінгову програму за участю кропивницьких журналістів - Світлана Дубина, Олена Бринза та Olga Tkachenko та завершився нагородженням учасників конкурсу "Шкільна журналістика". 


Учасники фесту поглибили свої знання про онлайнову журналістику, дізналися про специфіку роботи тележурналіста, а вчителі-керівники шкільних секцій з журналістики озброювалися новими інструментами, які можуть стати альтернативою класичним шкільним газетам. 
Дякуємо за подарунки редакції журналу "Persona" та Nelya Zhelamskaya, Інституту масової інформації в особі регіонального представника Павла Лісніченка Pavlo Lisnuchenko за фахові книги з журналістики для переможців конкурсу.

Організатори заходу вдячні друзям та партнерам, які відгукнулися, підтримали освітню і конкурсну ініціативу, зокрема - команді програми Єлисаветградський книговир за постійну медіапідтримку та створення для учасників конкурсу можливості здобути перший досвід ведучого рубрики в телевізійній програмі, Active Citizens Kropyvnytskyi Active Citizens Ukraine за віру в учнівські таланти, можливості і ресурси для організації фестивалів та конкурсів з журналістики для школярів.


Фотодайджест за посиланням
Сюжет про подію в програмі "Єлисаветградський книговир"

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Час говорити про Форум видавців

Дитячі детективи в текстах та екранізаціях

Інструменти web-publishing для просування ідей та створення блогів