Новорічний меседж кафедри


Новий рік - особливе свято. Згадуємо те, що відбулося, намріялося, збулося, відкрилося, знайшлося... Хтось аналізує події минулого року, для когось важливішим є поставити нові цілі.

Кафедра видавничої справи до зустрічі Нового року підходить завжди комплексно: ми колективом проаналізували наші досягнення і результати, поставили амбітні цілі, поділилися мріями, втіленими в життя, щиро раділи тому, що наша кафедра продовжує працювати, що ми витримали акредитаційний процес, що ми є партнерами в цій нелегкій навчально-освітній місії!
Початок Нового року зажди овіяний магією дива, передчуттям подарунків, сюрпризів... Тут логіка спрацьовує хіба що коли складаєш новорічне меню, але і тоді елементи романтики і казковості дають про себе знати. Снігу цього року немає, але новорічний настрій створюється завдяки дітям, які з нетерпінням чекають подарунків від Діда Мороза! 

Кафедра видавничої справи та редагування щиро вітає колег і студентів, друзів з Новим роком! Бажає досягати поставлених цілей, подорожувати, радіти життю, не втрачати оптимізму  і віри! 
Цей рік коня - працювати доведеться багато, але хай кожному буде ця праця в радість, а результати - на втіху!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Час говорити про Форум видавців

Дитячі детективи в текстах та екранізаціях

Інструменти web-publishing для просування ідей та створення блогів