Бонусне заняття

Під час викладання фахових дисциплін для студентів І курсу (спеціальність «Видавнича справа та редагування») виникають так би мовити навчальні ніші. Це пов’язано з відмінностями у динаміці роботи студентської групи або кількістю студентів у групі. Такі навчальні ніші стають бонусними заняттями, адже дозволяють заробити студентам додаткові бали. У будь-якому разі їх можна використати як додатковий час для творчої діяльності в рамках майбутнього фаху.
Наприклад, студентам після виконання тематичного плану дисципліни «Вступ до фаху «Видавнича справа та редагування» було запропоновано додатково засвоїти тему «Специфіка вуличної фотографії». Основним завданням для студентів стало створення серії фотографій за певними тематичними напрямками на кшталт «Геометрія міста», «Контрасти міста», «Портрет кіровоградця» тощо. Презентація фоторобіт продемонструвала креативність мислення першокурсників, їхнє уміння знаходити несподівані кути зору на звичайні, здавалося б, речі.
Представляємо підбірку фотографій серії «Геометрія міста».









Коментарі

  1. Розкішні фотографії!!!! У людини із вродженим несприйняттям пропорцій і точності геометрії прокинулася дивна симпатія до зваженості ліній, їх гармонії і динаміки... Влучні візуальні деталі, які увиразнюють індивідуальність Кіровограда. Спасибі за це.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Час говорити про Форум видавців

Дитячі детективи в текстах та екранізаціях

Інструменти web-publishing для просування ідей та створення блогів